Nasterea Spirituala

83648c7c00b61b212f12e2485a7a154c

 

Cand zici ceva de atat de multe ori… ti se pare banal… ca un „te iubesc” zis la fiecare pas si care devine „normalitate”… si de la sine cuvenit.
Dar cuvintele nu-s suficiente.

Si n-as putea sublinia destul in cuvinte importanta pregatirii in sarcina. Posibil ca fara sa treci actiune, sa para banal, precum „te iubesc” nesustinut.

Pentru mama, pentru copil, pentru viata familiei, pentru toate aspectele din viata. Nasterea nu este un fenomen izolat. Ea nu incepe si se termina in ziua nasterii. Nasterea este un eveniment marcant in viata si ca orice eveniment crucial, depinde mult de cum il abordezi. Cum il traversezi.
„Te iubesc”-ul trebuie sustinut cu fapte. Nu ca o demonstratie, ci pentru ca iubirea se simte mai mult decat se aude. Pregatirea de asemenea se simte, nu se rosteste. 1000 de carti si clipuri de nastere nu fac cat lucrul cu tine, cu mintea, cu corpul, si pentru cine ajunge acolo… cu sufletul.
Se aplica in orice situatie… mai ales in momentele cheie din viata. Nasterea este un asemenea moment. Pentru omul care vine pe lume, este experienta cruciala, care, ne place sau nu sa credem, ii va influenta viata in mod direct, inconstient.
Pentru femeia care naste, poate fi experienta care o transforma si o slefuieste ca om, nu doar ca o pregateste pentru viata de mama cu multe schimbari, situatii noi, unele incomode, de necontrolat. Pentru unele este cosmar, pentru altele extaz.
Nasterea nu e la noroc. Momentul, felul ei nu-s la intamplare.
Un curs si doua carti nu vor face primavara in sarcina si nicidecum in viata.

Am ales sa fiu lumina si sa ghidez pasii mamelor si familiilor. Sunt calauza. Calatorul esti tu. Fii explorator al vietii tale. Fa tot ce trebuie sa faci sa nu te mai domine frica de viata. Frica de moarte. Aici intervine munca, educatia, informatia, uniunea cu oamenii care pot sa iti dea plus valoare. Si cu aceste unelte pleci la drum. Si pe masura ce le folosesti devii mai bun. Iti este mai usor. Si curand frica devine aliatul tau.
In functie de cum parcurge travaliul cum se incheie nasterea, mama poate sa se ridice de pe patul/locul de nastere ca o zeita a nasterii, sau ca o victima a propriei sale credinte.

7f3bf124866b153c7702c4bc9a336b2c

Avem 9 luni din care putem face o calatorie spre noi insine, o munca de culegere si reculegere, de curatare, de plantare a semintelor pe sol fertil. seminte de iubire, de forta, de divin… sa ne cream spatiul sacru din noi insine, caruia sa ne abandonam cu incredere la nastere complet… in acel spatiu unde ne poate astepta raiul interior… plantat samanta cu samanta, udat zilnic si alintat…admirat si ingrijit… gradina noastra in care ne putem preda complet si in siguranta, in timp ce copilul nostru se naste.
Nasterea nu depinde doar de noi. E o munca de echipa. O echipa formata din participanti vazuti si nevazuti.
Copilul si mama, echipa vazuta aleasa rational si echipa nevazuta aleasa subconstient.
In bratele acestei echipe se naste omul. Fie ca stie sau nu.

Ce putem alege e sa ne pregatim. Rasplata va fi pe masura muncii voastre cu voi insiva.
Sarcina va cheama la munca interioara. Nasterea este momentul cand plecati in vacanta in locul pregatit in sarcina. Cand nasterea are loc pe taramul vostru sacru, nu exista frica de nastere, nu exista durere de nastere. Pentru ca voi sunteti nasterea insasi.
In spatiul Acela sacru ne conectam la energia universala a nasterii, accesam nu doar energia noastra ci energia universala, a tuturor femeilor care au nascut vreodata si a celor care nasc atunci o data cu tine, energia vietii. In spatiul Acela suntem enegie creatoare.

Acel loc va fi acolo pentru totdeauna. Nu veti mai cauta in exterior. Nu veti mai fi victime, nu veti mai cauta vinovati, nu veti mai gasi scuze.
Daca intelegeti sarcina ca pe chemarea la evolutie, asa cum si este, ocazia si timpul sa lucrati cu voi, nu doar cu vorbe, ci cu actiune, fapte, atunci nasterea (indiferent de felul ei) va va purta pe taramul puterii, fortei universale. Veti simti poate pentru prima data sursa puterii. Unii ii zic Dumnezeu, altii Univers, altii viata.

legacy
Atunci veti simti pregatirea… pentru ca acolo nu exista cuvinte. Doar emotii. Doar simtire.
In acel taram vom da mana cu mana si vom intelege ca suntem mult mai mult.
Veti intelege ca suntem mereu impreuna in nevazut.
Veti intelege ca nu exista tu si eu.
Veti accepta ca nu suntem in control, si va veti bucura de asta.
Cu cat gradina voastra este mai ingrijita, mai inflorita, cu atat va veti preda in siguranta si liniste deplina acelui spatiu…unde nu exista decat iubire. O data ce ati cunoscut aceasta stare de abandonare completa in „totul si nimic”, in spatiul vostru interior…in Dumnezeu… veti intelege.
In spatiul acela suntem. Si atat.
Suntem iubire. Sa ne purtam ca atare. Cu fapte, nu vorbe.
Ne vedem acolo.

See you on the other side.

EnergyHealingHeart

Din nevoia de a vedea nasterea si altfel decat ne este prezentata in mod traditional la cursurile prenatale s-a nascut:

BIRTH EXPERIENCE SPIRITUAL (4 sedinte)

LEGEA CELOR 3 R 3 sed (2h/sed) + HYPNOBIRTHING 1 sed (2 h/sed) 650 lei

„Durere” & Respiratie & Pozitii & Masaj & Semne Nastere cu Vania Limban moasa + Hypnobirthing cu Andreea Dascalu educator prenatal certificat Hypnobirthing

Modul educational cu conotatii ce depasesc informatiile conventionale despre nastere, care va vor ajuta sa capatati abilitati ce vor transforma nasterea voastra intr-o experienta minunata profund  ancorata in subconstient.

Doua mame, doua suflete, o MOASA de Suflet si o Mama Spirituala te ghideaza spre taramul sacru, unde tu primesti si accepti transformarea. Din femeie in mama, din mama in zeita nasterii.

BIRTH EXPERIENCE SPIRITUAL are loc LUNEA de la 18:00 la Active Center.

Inscrieri la hypnobirthinginternational@gmail.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s