Webinar Creatie si Fertilitate

Detii sursa puterii, a linistii, a increderii.

Ai curajul sa o descoperi?

Daca da, poti incepe sa lucrezi cu pantecul.

Un loc si un mod prin care poti incepe sau continua lucrul cu pantecul tau, cu sinele tau este participarea alaturi de alte femei-surori la intalnirile din cadrul Cortului Rosu.

Pentru a facilita aceasta cunoastere si aceste practici, Cortul Rosu are loc lunar. Urmatoarea intalnire are loc pe 16 septembrie la ora 18:30.

  • Cortul Roșu este un spațiu sacru creat de femei-surori care le va susține în ceea ce va ieși la suprafață: emoții, frici, răni emoționale, traume, bucurii, entuziasm. Întâlnirile vor avea loc la lună plină sau nouă.
  • Grupul va fi susținut și moderat de o facilitatoare sau mai multe iar asta strict pentru o organizare armonioasă a conexiunii ce se va crea între femei.
  • Fiecare intalnire va avea o tematică anume. Subiecte precum: renașterea, ciclul menstrual, arhetipuri feminine, mămicia, crearea unui spațiu sacru, binecuvântarea pântecului, cuplul sunt doar câteva dintre ele. Aceste intalniri vor lua numele de Cort Rosu.

INSCRIE-TE LA CORTUL ROSU

In cadrul Cortului Rosu vom exersa practica pantecului.

Practica Pantecului te ajuta sa cresti si sa infloresti acest loc sacru din tine si sa manifesti aceste emotii cu usurinta. Prin activarea si invierea pantecului vine si invierea masculinului. Barbatul va gasi o noua identitate, acea identitate primordial, adevarata lui identitate cand intra in armonie cu pantecul-inima limpede si activat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s