Nasterea Conteaza

Inca din timpuri stravechi, femeile insarcinate aveau un statut special, fiind protejate si tratate cu respect si grija de catre membrii comunitatii. Cunoasterea intuitiva si bunul-simt le spunea oamenilor, chiar in lipsa cunostintelor medicale si psihologice, ca ceea ce traieste o viitoare mama va trai si copilul ce creste in burtica sa. Asadar, a proteja copilul nenascut inseamna a proteja mama.

Astazi exista o multitudine de studii care ne confirma faptul ca starea emotionala a viitoarei mamici in timpul sarcinii il influenteaza direct pe fat. Emotiiile traite, ca urmare a gandurilor si experientelor femeii insarcinate, dau nastere la o anumita stare mentala, emotionala, dar si la modificari fiziologice. Practic, emotiile diverse duc la eliberarea anumitor substante chimice care, prin fluxul sangvin, trec prin placenta si ajung la fat, influentand direct dezvoltarea sa fizica si emotionala.
Efectul general al practicării tehnicilor HypnoBirthing ™ este faptul că părinții sunt mai în măsură să aprecieze beneficiile nasterii calme, blânde, făcând experiența nasterii una plina de bucurie pentru mama, copil, și partener de nastere, beneficii care pot dura toata viața.
Femeile contemporane, în cultura noastră au o teamă fără precedent de a naște, de prea multe ori asociind nasterea cu durerea chinuitoare, provocând astfel corpurile lor să ajungă în imposibilitatea de a îndeplini ceea ce ar trebui să fie o funcție fiziologică normală. HypnoBirthing ™ este o metodă unică de educație naștere naturala, relaxata, îmbunătățită prin auto-hipnoza, tehnici meditatie si vizualizari ghidate care permit femeilor să isi folosească abilitățile naturale pentru a aduce mai sigure, mai ușor și mai confortabil copii lor pe lume.
Gaseste toate informatiile pe: http://www.hypnobirthinginternational.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s