CORT ROSU BUCURESTI – 1 octombrie 2016

CORT ROSU BUCURESTI – 1 octombrie 2016 ora 18:00-20:00

Luna nouă, setare de intenții, conexiune, noi începuturi

new-moon-april7-1078x515

Viața femeilor s-a schimbat considerabil in ultimii 50 de ani, dar încă mai trăim într-o lume dezechilibrata în care multe femei se simt lipste de putere și neauzite. În special, trebuie încă să lucram pentru a obține un echilibru in modul in care femeile sunt privite si auzite. În același timp niveluri șocante de violență și discriminare împotriva femeilor continuă sa existe în comunitățile noastre și în întreaga lume.

Mișcarea Cortul Rosu are ca scop crearea unor spatii de intalniri regulate pentru femei in care ele isi pot împărtăși poveștile, pot să se odihnească și să câștige, gaseasca puterea pentru a face față provocărilor societatii noastre și vietii lor de zi cu zi. Acest lucru este cel care credem ca va face o diferenta si un aport benefic nu doar pentru femei, ci și tuturor oamenilor din jurul lor. Pe scurt, „știm” că simplul act de a crea un spatiu in care femeile se simt in siguranță și in care ele se pot descarca si reincarca, sunt lucruri care schimba viata si lumea.

In cadrul intalnirilor Cort Rosu femeile vorbesc liber, iar pe parcursul intalnirii sunt cateva momente pregatite de catre facilitatoare, cum sunt: meditatii, curatari energetice, conectare la Mama Pamant,  Conectare la Luna, la elemente, binecuvantari de pantec.

Temele intalnirilor pot fi alese de grupul format, in functie de energetica grupului.

La Luna Noua, cum vom avea pe 1 octombrie 2016, vom seta noi intentii.

În Cortul Roșu, fiecare femeie este ÎNTREAGĂ. Nu este doar soră, mamă, fiică, iubită, soție, fecioară, contabilă, mătușă etc.! Este COMPLETĂ ȘI COMPLEXĂ! Și astfel este ONORATĂ!

Cortul Roșu este un spațiu sacru creat de femei-surori care le va susține în ceea ce va ieși la suprafață: emoții, frici, răni emoționale, traume, bucurii, entuziasm, etc.. Întâlnirile pot avea loc la lună plină și nouă, deci lunar sau bilunar.

Femeile ce se vor aduna, in funcție de vibrația fiecăreia, vor crea energetica grupului.

Grupul va fi susținut și moderat de o facilitatoare sau mai multe iar asta strict pentru o organizare armonioasă a conexiunii ce se va crea între femei.”

Scopul acestui Cort Roșu, nu este altul, decât REFACEREA legăturii dintre femei, a femeii cu propria feminitate și extrapolat a femeii cu surorile sale. Reconectarea cu forța blândă creatoare intrinsecă din fiecare femeie. Redobândirea feminității. Redescoperirea puterii menstruației, a nașterii, a sarcinii, a mămiciei.

Copiii sunt mai mult decât bineveniți. Să nu mai amintesc de femeile gravide, lăuze, mame si fiice.

 

Vino la urmatorul Cort Rosu – 16 Octombrie 2016 17:30-20:00

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s