Cort Rosu Bucuresti

Ultima luna plina din 2016 ne cheama in Cortul Rosu sa reconstruim comunitatea feminina la nivel fizic si spiritual.
CORT ROSU BUCURESTI –14 decembrie 2016 ora 17:00-19:00
Locatia este Active Center
Strada Emanoil Porumbaru nr 42A, Parter
 
Participarea este gratuita, doar pe baza inscrierii prin formularul de mai jos.

new-moon-april7-1078x515
In Cortul Rosu fiecare femeie este in primul rand femeie, pe langa rolurile din viata de zi cu zi, si femeile de toate varstele sunt binevenite in spatiul sacru. Prin urmare mamicile vin la cort cu bebelusii lor, copilasi mici si acestia sunt linistiti si permit mamelor lor sa participe la activitatile cortului.
Cu toate acestea, majoritatea mamicilor cu bebelusi aflati la varsta descoperirilor se tem sa vina la Cort din teama ca nu vor putea participa in sine, astfel nemaivenind deloc si ramanand cu acest regret.
De aceea, de aceasta data, pentru ca majoritatea femeilor din cort sunt mamici cu toddleri, am ales o locatie dedicata, in care mamicile pot veni cu increderea ca bebelusii lor vor avea ce descoperi in siguranta si impreuna cu alti prieteni de varsta lor.
Dragi femei, nu va temeti sa parasiti casa sau alte activitati obisnuite pentru a veni la intalnirea cu sufletul vostru intr-un cadru sustinut energetic si in care puteti sa va regasiti si sa simtiti iubirea pura, dezinteresata a altor fiinte ca si voi.
Acestea fiind scrise, va reamintesc ca:
„În Cortul Roșu, fiecare femeie este ÎNTREAGĂ. Nu este doar soră, mamă, fiică, iubită, soție, fecioară, contabilă, mătușă etc.! Este COMPLETĂ ȘI COMPLEXĂ! Și astfel este ONORATĂ!
Cortul Roșu este un spațiu sacru creat de femei-surori care le va susține în ceea ce va ieși la suprafață: emoții, frici, răni emoționale, traume, bucurii, entuziasm, etc..
Femeile ce se vor aduna, in funcție de vibrația fiecăreia, vor crea energetica grupului.
Grupul va fi susținut și moderat de o facilitatoare sau mai multe iar asta strict pentru o organizare armonioasă a conexiunii ce se va crea între femei.”
Scopul acestui Cort Roșu, nu este altul, decât REFACEREA legăturii dintre femei, a femeii cu propria feminitate și extrapolat a femeii cu surorile sale. Reconectarea cu forța blândă creatoare intrinsecă din fiecare femeie. Redobândirea feminității. Redescoperirea puterii menstruației, a nașterii, a sarcinii, a mămiciei, relatie mama-fiica.
Copiii sunt mai mult decât bineveniți. De asemenea femeile gravide si lăuze.”
Pe 30 octombrie la Luna Noua setam noi intentii pe langa toate activitatile specifice suroreniei.
Luna simbolizează feminitatea, în opoziţie cu Soarele, simbol al masculinităţii şi al tuturor calităţilor bărbăteşti. De asemenea, Luna este asociată cu sufletul, dar şi cu subconştientul, în timp ce conştientul este influenţat de Soare. În ceea ce priveşte ipostazele feminine, Luna este pusă în legătură îndeosebi cu cea maternă. Ea reprezintă mama, în timp ce iubita este reprezentată mai degrabă de către Venus. De asemenea, Luna reprezintă partea feminină aflată în interiorul oricărui bărbat, parte numită de către Jung „anima“.
Fiecare intalnire are o tematică anume. Subiecte precum: renașterea, ciclul menstrual, arhetipuri feminine, mămicia, crearea unui spațiu sacru, binecuvântarea pântecului, cuplul, relatia cu mama si tata, sunt doar câteva dintre ele.
În funcție de tema respectivă, de fazele lunii, de energetica grupului și de alți factori, va fi ales materialul de lucru pentru întrunirea respectivă. Materialul de lucru e vast și poate consta în diferite practici, meditații ghidate, meditații prin sunet, în liniște, dans, cântec, circle talks, binecuvântări ale pântecului, meditații pe respirație îmbinate cu onorarea tuturor elementelor (apă, foc, aer, pământ, eter) cât și alte activitati sacre. Mama Pământ și Tatăl Cer vor fi prezenți la fiecare întrunire.
CORT ROSU BUCURESTI –30 octombrie 2016 ora 17:00-19:00
Locatia este centrala si va fi comunicata in urmatoarele zile.
Participarea este gratuita.
Locatia va avea loc de joaca special pentru copii mici si presupune un cost de aproximativ 10 lei/ora. Femeile care vin fara copii nu vor plati locul de joaca.

 

Pentru a participa la Cortul Roșu, întâlnirea femeilor, nu trebuie să ai vreo pregătire specială, dar trebuie să ai deschidere și dorința de a te cunoaște, împăca cu tine, de a te iubi mai mult.

Pentru asta ego va rămâne la intrare, pentru că în Cortul Roșu să ne dăm mână cu mana, noi, femeile, si nu rolurile noastre.

Dacă simți că nu rezonezi cu cele de mai sus, poate nu e timpul pentru tine să te alaturi surorilor tale. Dar ele sunt mereu aici si când vei simți că vrei sa primesti iubire pur si simplu, ca vrei sa primesti și sa oferi o îmbrățișare fara un motiv rațional, că sprijinul neconditionat al celor ca tine te poate conduce spre esența ta, atunci e momentul să pășești în Cortul Roșu.

Cu iubire,
Andreea Dascălu

Din intalnirile anterioare:

CORT ROSU BUCURESTI  – 16 octombrie ora 17:30-20:00

Lună plină – conexiune, curatare, eliberare, meditatie, discutii libere si tematice

young woman in meditation at the full moon

Locatia: Active Center, Strada Emanoil Porumbaru nr. 42A, Parter, Bucuresti

Participarea costa 25 lei.

Inscrie-te prin formularul de mai jos:

Vezi cum a fost

CORT ROSU BUCURESTI – 1 octombrie 2016 ora 18:00-20:00

Luna nouă, setare de intenții, conexiune, noi începuturi

new-moon-april7-1078x515

Viața femeilor s-a schimbat considerabil in ultimii 50 de ani, dar încă mai trăim într-o lume dezechilibrata în care multe femei se simt lipste de putere și neauzite. În special, trebuie încă să lucram pentru a obține un echilibru in modul in care femeile sunt privite si auzite. În același timp niveluri șocante de violență și discriminare împotriva femeilor continuă sa existe în comunitățile noastre și în întreaga lume.

Mișcarea Cortul Rosu are ca scop crearea unor spatii de intalniri regulate pentru femei de toate varstele in care ele isi pot împărtăși poveștile, pot să se odihnească și să câștige, gaseasca puterea pentru a face față provocărilor societatii noastre și vietii lor de zi cu zi. Acest lucru este cel care credem ca va face o diferenta si un aport benefic nu doar pentru femei, ci și tuturor oamenilor din jurul lor. Pe scurt, „știm” că simplul act de a crea un spatiu in care femeile se simt in siguranță și in care ele se pot descarca si reincarca, sunt lucruri care schimba viata si lumea.

In cadrul intalnirilor Cort Rosu femeile vorbesc liber, iar pe parcursul intalnirii sunt cateva momente pregatite de catre facilitatoare, cum sunt: meditatii, curatari energetice, conectare la Mama Pamant,  Conectare la Luna, la elemente, binecuvantari de pantec.

Temele intalnirilor pot fi alese de grupul format, in functie de energetica grupului.

La Luna Noua, cum vom avea pe 1 octombrie 2016, vom seta noi intentii.

În Cortul Roșu, fiecare femeie este ÎNTREAGĂ. Nu este doar soră, mamă, fiică, iubită, soție, fecioară, contabilă, mătușă etc.! Este COMPLETĂ ȘI COMPLEXĂ! Și astfel este ONORATĂ!

Cortul Roșu este un spațiu sacru creat de femei-surori care le va susține în ceea ce va ieși la suprafață: emoții, frici, răni emoționale, traume, bucurii, entuziasm, etc.. Întâlnirile pot avea loc la lună plină și nouă, deci lunar sau bilunar.

Femeile ce se vor aduna, in funcție de vibrația fiecăreia, vor crea energetica grupului.

Grupul va fi susținut și moderat de o facilitatoare sau mai multe iar asta strict pentru o organizare armonioasă a conexiunii ce se va crea între femei.”

Scopul acestui Cort Roșu, nu este altul, decât REFACEREA legăturii dintre femei, a femeii cu propria feminitate și extrapolat a femeii cu surorile sale. Reconectarea cu forța blândă creatoare intrinsecă din fiecare femeie. Redobândirea feminității. Redescoperirea puterii menstruației, a nașterii, a sarcinii, a mămiciei.

Copiii sunt mai mult decât bineveniți. Să nu mai amintesc de femeile gravide, lăuze, mame si fiice.

Datele urmatoarelor Corturi Rosii:

30 octombrie 2016

14 noiembrie 2016

29 noiembrie 2016

14 decembrie 2016

29 decembrie 2016

Cortul Roșu din 16 septembrie 2016:

Luna plina, eliberare si curățare la toate nivelurile. Surorenie, feminitate, sensibilitate. Ne-am conectat cu toate elementele, cu Luna Plină, Mama Pământ, Tatăl Cer. Am ieșit din Cortul Roșu echilibrate, puternice, auzite, unite, SURORI.

Active Center, Strada Emanoil Porumbaru nr. 42A, Parter, Bucuresti

Vino la următorul

CORT ROSU BUCURESTI – 1 octombrie 2016 ora 18:30-20:30

Luna nouă, setare de intenții, conexiune, noi începuturi

Active Center, Strada Emanoil Porumbaru nr. 42A, Parter, Bucuresti

Inscrie-te prin formularul de mai jos!

Vezi inregistrarea Webinarului „Femeile impreuna – o forta vindecatoare din 25 august 2016

Vezi inregistrarea webinarului Creatie si Fertilitate din 8 septembrie 2016

Am ales sa dau frau liber chemarii de a organiza intalniri cu si pentru femei. S-a „nimerit” ca tocmai azi, 18 august, dupa Luna Plina si Eclipsa de luna, sa imi gasesc vocea sa pot exprima aceasta dorinta pornita de mult in interior.

images

Astfel, intalnirile noastre se bazeaza pe urmatoarea credinta , descrisa de Irina Dobra, sora iubita cu care am avut marea bucurie sa rezonez si sa ne impletim misiunile si suna cam asa:

Femeile împreună sunt o forță vindecătoare a nodurilor energetice care țin omenirea într-un cerc vicios al dezechilibrului, artificialului, falsului, murdarului, meschinului.

Cu fiecare rană curățată renaște o femeie nouă. O femeie vindecată contribuie la minimizarea dezechilibrului umanitații.

Femeile dau naștere generațiilor, ele nasc viitoarea omenire, ele au responsabilitatea asumării unui salt în conștiință. Saltul în conștiință implică în primul stadiu CURĂȚAREA rănilor actuale, eliberarea blocajelor acumulate și apoi putem intra în discuție despre crearea unei lumi noi cu o altă frecvență.”

redtent

Fiecare intalnire va avea o tematică anume. Subiecte precum: renașterea, ciclul menstrual, arhetipuri feminine, mămicia, crearea unui spațiu sacru, binecuvântarea pântecului, cuplul sunt doar câteva dintre ele. Aceste intalniri vor lua numele de Cort Rosu.

În funcție de tema respectivă, de fazele lunii, de energetica grupului și de alți factori, va fi ales materialul de lucru pentru întrunirea respectivă. Materialul de lucru e vast și poate consta în diferite practici, meditații ghidate, meditații prin sunet, în liniște, dans, cântec, circle talks, binecuvântări ale pântecului, meditații pe respirație îmbinate cu onorarea tuturor elementelor (apă, foc, aer, pământ, eter) cât și alte activitati sacre. Mama Pământ și Tatăl Cer vor fi prezenți la fiecare întrunire.

„În Cortul Roșu, fiecare femeie este ÎNTREAGĂ. Nu este doar soră, mamă, fiică, iubită, soție, fecioară, contabilă, mătușă etc.! Este COMPLETĂ ȘI COMPLEXĂ! Și astfel este ONORATĂ!

Cortul Roșu este un spațiu sacru creat de femei-surori care le va susține în ceea ce va ieși la suprafață: emoții, frici, răni emoționale, traume, bucurii, entuziasm, etc.. Întâlnirile pot avea loc la lună plină și nouă, deci lunar sau bilunar.

Femeile ce se vor aduna, in funcție de vibrația fiecăreia, vor crea energetica grupului.

Grupul va fi susținut și moderat de o facilitatoare sau mai multe iar asta strict pentru o organizare armonioasă a conexiunii ce se va crea între femei.”

Scopul acestui Cort Roșu, nu este altul, decât REFACEREA legăturii dintre femei, a femeii cu propria feminitate și extrapolat a femeii cu surorile sale. Reconectarea cu forța blândă creatoare intrinsecă din fiecare femeie. Redobândirea feminității. Redescoperirea puterii menstruației, a nașterii, a sarcinii, a mămiciei.

Copiii sunt mai mult decât bineveniți. Să nu mai amintesc de femeile gravide, lăuze.

Inscrie-te prin formularul de mai jos:

Te astept la Cortul Rosu!