Doula. Educator Prenatal

Avand in vedere noile reguli din aceasta perioada, serviciul de doula este disponibil online si telefonic.

 Bună! Sunt Andreea Dascălu, mamă a trei copiii.

13315587_545754712270888_4301330188529572537_n

Ma dedic gravidelor si cuplurilor însărcinate, fac meditații ghidate, hipnoza. Sunt Moasa Licentiata, am absolvit Facultatea de Psihologie, am numeroase formari ca educator prenatal si perinatal, doula.

Sunt fondatoarea Hypnobirthing International din București – un proiect ce aduce informație si îndrumare in lumea concepției, sarcinii, nașterii si vieții de părinte.

Sunt, de asemenea, Educator prenatal independent Hypnobirthing si doula – ofer sprijin emoțional si fizic la naștere si in perioada post-natala.

Sunt certificata internațional si am experiența ca Doula in aproape toate maternitățile din Bucuresti (motiv pentru care, probabil citești pagina asta).

Permite-mi un moment să te felicit pentru sarcina… Sunt atât de entuziasmata pentru tine!

Să mă pun in slujba proaspetelor mămici si viitoarelor mămici nu este doar ceva pentru care simt chemare să o fac, dar este, de asemenea, ceva pentru care simt ca m-am născut. Cu toate că am mai multe roluri ca mama, soție, fiica, antreprenor,  imi aduce enorm de multa fericire munca de a sprijini si susține femeile pentru a avea experiența de naștere pe care si-o doresc și o merită.

Da, am spus merita

„Felul cum o femeie dă naștere contează – pentru sănătatea pe termen lung a copilului ei, pentru familia ei, precum și pentru sănătatea mentală și fizică a ei și încrederea în sine și respectul de sine ca femeie și ca mamă …

Modul în care o femeie este îngrijita și susținută în timpul nașterii are o influență majoră, nu doar în modul în care ea dă naștere dar, de asemenea, în modul în care percepe nașterea. „

– Partenerul de naștere (ediția a patra), Penny Simkin

Indiferent de modul în care alegi sa naști, afla că este absolut alegerea ta, și merită să fii respectata și sprijinita în deciziile tale. Așa că, în timp ce experiența mea ca mama a celor trei copii ai mei mă ajută să te înțeleg si te servesc mai bine ca si clientul meu, datoria mea principală este de a te sprijini in alegerile tale.

Vreau să știi că am trecut si eu prin asta…

Am fost în situația in care m-am simțit neajutorata în timpul nașterii, în imposibilitatea de a lua decizii pentru mine. Știu cum e să fi dezamăgita si traumatizata de o experiență de naștere. Dar, de asemenea, știu cum e să ai o experiență incredibilă, puternica și pozitiva. Asta e ceea ce vreau să te ajut să obții. Experiențe de naștere ce pot fi diferite și imprevizibile, dar care nu trebuie să fie negative.

… Și acum vreau să fiu aici pentru tine.

Rolul meu ca Educator Prenatal Hypnobirthing si ca Doula este de a oferi un sprijin informat și iubitor, ghidare și un plus de siguranță pentru tine si partenerul tău de naștere în timpul sarcinii și in timpul de nașterii. Toata experiența, educația, metodele, și sfaturile practice, aplicabile in realitate vor fi disponibile pentru tine.

Eu sunt în echipa ta. Sunt ca cel mai bun prieten care te felicita când te descurci foarte bine și care e acolo să te ridice când ești jos. Sunt, de asemenea, ca sora ta mai mare cu experiență, oferind sfaturi de suflet și susținând-te in deciziile tale – indiferent ce-ar fi.

Cunoaște-ti opțiunile. Ai încredere în înțelepciunea ta.

8305564f217a96b553d628a2fb9bbc83

Este important de știut că angajarea unei doula nu garantează un rezultat medical anume, dar știind că ai un aliat de încredere de partea ta poate face mare diferența din punct de vedere emoțional. Când te apropii de naștere cu sentimentul ca ești informata, încrezătoare și sprijinita, experiența și amintirile tale vor fi mai pozitive, chiar dacă nu merge totul exact cum a fost planificat. Acesta este câștigul tău lucrând cu mine. O să-ți dau instrumentele necesare pentru a te pregăti, astfel încât singurele sentimente care rămân după aceea sunt de satisfacție și de reușita, nu regret.

Ai puterea de a-ti  crea propria experiență fericită.
Ai nevoie doar de un pic de ajutor în timp ce tu te ocupi de partea cea mai importanta.

Ca doula ta, datoria mea este, de asemenea, de a crea spațiu pentru ca partenerul tău de naștere sa iți poată oferi îngrijire mai intima si importanta pentru tine. Voi fi constant în slujba amândurora, astfel încât nu va trebui să fii singura sau fără grija de care ai nevoie. E treaba mea să-ti amintesc toate lucrurile mărunte pe care le-ai putea uita și să te ajut să te concentrezi pe cea mai importanta treaba a ta: sa naști un copil sănătos, fericit, într-un mediu liniștit, relaxat.

Ne-am potrivi?

Serviciile mele de doula includ, dar nu se limitează la acestea, o vizită la domiciliu pre-natală pentru a te pregăti pentru travaliu la domiciliu și la spital, consiliere la telefon in sarcina, servicii de doula la naștere, o vizită post-natală, și recomandări la nevoie către comunitatea mea de suport, formata de experți minte-corp (psihologi, moașe, meidic, kinetoterapeuti, centre si experți in exerciții pre-natale, post-natale, nutriționiști, experți in yoga, pilates, si mulți alții).

Am vazut rezultate foarte bune in care pregatirea Hypnobirthing si-a spus cuvantul. Tin acest curs, care este un serviciu separat de cel de doula, iar pentru parintii care apeleaza la ambele servicii am un pret special.

Sunt de asemenea fericita să împărtășesc propriile mele experiențe cu tine printr-un dialog sincer și deschis. Cele trei nașteri ale mele au fost la fel de diferite ca și copiii mei.

Experiența mea ca doula include sprijin oferit la nașteri cu epidurale, nașteri prin cezariana, nașteri fără medicamente, nașteri hypnobirthing, și am avut colaborări placute atât cu ginecologi cat și cu moașe.

Zona mea de acțiune se extinde la aproximativ 60 minute de locația mea, deci Bucuresti si imprejurimi. 

 (Vă rog să îmi scrieți referitor la alte zone, adiacente)

Costuri

Ca o idee generală referitoare la pret, poți compara costul de angajare a unei doula cu prețul mediu pe care l-ai plăti pentru un tort de nunta (nu cat o rochie de nunta). Sunt sigura că ești de acord că atenția iubitoare si atente a unei doula in una dintre cele mai importante zile din viată ta valorează cel puțin la fel de mult cat un tort de nunta! De asemenea nu exista costuri suplimentare indiferent de durata travaliului, iar unele travalii depasesc 12h.

Ofer, de asemenea, o parte din munca mea ca educator, consilier in sarcina si doula in mod gratuit mamelor adolescente si familiilor cu venituri mici. Te rog să te simți libera să mă contactezi daca esti intr-o asemenea situatie si recomanzi unei mame care are nevoie, care ar beneficia de sprijin suplimentar si afecțiune.

♥ De la Mămicile mele…

„Parca tot nu-mi vine sa cred. Nasterea a fost un vis frumos, exact ca in filme. Am impresia ca pot face orice in lumea asta de acum incolo. E minunat! Iti multumim pentru tot suportul,grija si atentia pe care ni le-ai acordat! Nu credeam ca intre contractii o sa ma pot relaxa complet si sta calma pe durata intregului travaliu. Anestezia naturala a corpului chiar exista si m-am convins de asta chiar astazi. Multumim din suflet si sa stii ca te iubim!” Ana

„Am apreciat foarte mult înțelegerea Andreei si cum in mod intuitiv a oferit exact ceea ce am avut nevoie in travaliu si a menținut un ton calm si relaxat care a dus la o naștere rapida si ușoara. Prezenta ei a făcut întregul proces foarte ușor de gestionat pentru mine „.  Diana

„Vreau să iți mulțumesc foarte mult pentru frumoasa meditație pe care ai înregistrat-o ! M-a calmat și rapid am ajuns la 8cm !! După aceea totul a fost pe pilot automat… am reușit să am nașterea naturală pe care mi-am dorit-o! Ai fost cea mai buna doula din întreaga lume!! Nu-ti pot mulțumi suficient! „- Alexandra

„Sunt atât de recunoscătoare că te-am ales pe tine doula. Ajutorul Andreei a fost la unison cu travaliul meu. Andreea a fost acolo și mi-a oferit susținere în toate felurile, și mai presus de toate, ea știa exact ce să facă să mă ajute in travaliul meu „. – Ioana

Acum, hai să vorbim!

Îmi place internetul. De fapt, îmi fac o mare parte din treaba aici. Dar când vine vorba de a-mi cunoaște mămicile, interacțiunea față-în-față (sau cel puțin clasicul apel telefonic) funcționează cel mai bine.

Pentru a solicita o consultație telefonica gratuita sau pe Skype sau o întâlnire în persoană de preferat la un suc in oraș, trebuie doar să-mi  scrii un e-mail la hypnobirthinginternational@gmail.com cu numele tău, numărul de telefon si ziua in care dorești sa ne întâlnim.

Imi poți scrie mai multe detalii frumoase despre tine si burtica ta (te poți aștepta la un răspuns în termen de 24 de ore). Nu iți face griji dacă nu știi exact ce să mă întrebi – te pot ajuta si cu asta, de asemenea!

Conectează-te cu mine pe social media!

De asemenea, te poți înscrie la newsletter (primesti cadou o meditatie de relaxare).

Eu am folosit Hypnobirthing la cea de a doua si cea de-a treia naștere și recomand din toata inima acest curs pe care il sustin, tuturor mămicilor mele.

Hypnobirthing este un program cuprinzător, unic și de succes ce folosește hipnoza la naștere pentru a crea o experienta de nastere mai ușoară, mai confortabilă. Cursurile le țin la domiciliul tău sau la cabinetul meu. Cursul include carte, manual, relaxări audio, tehnici de respiratie, hipnoza, vizualizare, masaj si multe unelte folositoare in sarcina si travaliu, consiliere, indrumare pas cu pas spre nastere.

Serviciul de Doula este separat de cursul prenatal. Ma puteti contacta pentru serviciul de Doula chiar daca nu ati urmat cursul prenatal Hypnobirthing. Pentru rezultate mai bune, prefer sa luati legatura cu mine pana in saptamana 38 inclusiv, pentru a ne cunoaste si a putea desfasura intalnirea prenatala in timp util.

Vezi lista completa a serviciilor mele.

 Email: hypnobirthinginternational@gmail.com sau sunati la 0720206336.

Un clip frumos despre Doula: