Despre Metoda Originala

„Originalul și în continuare cel mai bun.”

2-girl-mother-child-newborn-1


Dacă esti viitor părinte si cauti informatii despre cursuri prenatale HypnoBirthing®, atunci poti afla mai multe despre cursul prenatal de aici: Cursul HypnoBirthing®.

HypnoBirthing® – Metoda Mongan este la fel de mult o filosofie cat  si o tehnică. Conceptul HypnoBirthing® nu este nou, ci mai degrabă o „renaștere” a filozofiei de naștere așa cum a existat de mii de ani în urmă și așa cum a fost descrisa în lucrarea lui Dr. Grantly Dick-Read, un obstetrician englez, care, în 1920, a fost unul dintre primii care au formulat conceptul de naștere naturală. Metoda te învață că, în absența fricii și a tensiunii, sau a circumstanțelor medicale speciale, durerea severă nu trebuie să fie prezenta in travaliu.

Vei dobândi o înțelegere a modului în care mușchii nasterii pot lucra în perfectă armonie, așa cum au fost conceputi, atunci cand corpul tau este suficient de relaxat și ai încredere la naștere. Vei invata cum sa ajungi la acest tip de relaxare, sa te eliberezi de tensiunea care creează teamă, și vei învăța să iti folosesti instinctele de naștere naturale pentru o naștere, calma, senina și confortabila.

Cand nasti cuHypnoBirthing®, nu vei fi în transă sau adormita. Ce vei experimenta este similar cu visarea cu ochii deschiși, sau focalizarea, care apare atunci când esti cu totul într-o carte sau intr-un film sau uitându-te la mare.

Vei putea si conversa,  vei fi bine-dispusa, complet relaxata, dar pe deplin în control. Treaza pe tot parcursul nașterii, vei fi conștienta de supratensiunile corpului tau si progresul copilului tau; iar pentru că vei fi instruita sa ajungi la relaxare completă, vei fi capabilă sa determini gradul și modul în care vei simți valurile uterine. Vei experimenta nasterea într-o atmosferă relaxată, calmă, fără teama care împiedică mușchii corpului să funcționeze asa cum natura a intenționat. În această stare de calm, relaxantul natural al corpului, endorfina, inlocuieste hormonii de stres constrictori si care provoaca durere.

Educatorii Prenatali HypnoBirthing® invata cu succes femeile și partenerii lor de naștere să aibă încredere la naștere și să elibereze toată frica și gândurile limitative. Metoda HypnoBirthing® este folosita cu succes in peste 45 de țări din întreaga lume.

„Când schimbați modul in care priviti nașterea, modul în care nasteti se schimba”
-Marie F. Mongan

cropped-toplogoz1.png HBSealHorizontal