Tehnici si beneficii Hypnobirthing

Tehnici  & Beneficii HypnoBirthing


Efectul general al practicării tehnicilor HypnoBirthing ™ este faptul că părinții sunt mai în măsură să aprecieze beneficiile nasterii calme, blânde, făcând experiența nasterii una plina de bucurie pentru mama, copil, și partener de nastere, beneficii care pot dura toata viața.

Femeile contemporane, în cultura noastră au o teamă fără precedent de a naște, de prea multe ori asociind nasterea cu durerea chinuitoare, provocând astfel corpurile lor să ajungă în imposibilitatea de a îndeplini ceea ce ar trebui să fie o funcție fiziologică normală. HypnoBirthing ™ este o metodă unică de educație naștere naturala, relaxata, îmbunătățită prin auto-hipnoza, tehnici meditatie si vizualizari ghidate care permit femeilor să isi folosească abilitățile naturale pentru a aduce mai sigure, mai ușor și mai confortabil copii lor pe lume.

pregnancy-path

Tehnicile HypnoBirthing ™ invata femeia cum să elibereze toate programele anterioare despre naștere să se elibereze de gândurile limitative și emoțiile care duc la durere cauzatoare de frică și mușchi rezistenți. Atunci când da naștere cu HypnoBirthing ™, mama nu este într-o transă sau adormita, ci într-o stare de relaxare profundă, treaza, conștienta, și pe deplin în control.

Într-o serie de cinci sedinte de consolidare a încrederii, ele învață despre ce face sa apara durerea in travaliu; dar mai important, ele învață logica din spatele travaliului de ce nu trebuie să doară și ce pot face cu privire la aceasta. Mamele și partenerii lor de naștere observa schimbarile fizice si chimice care au loc într-o perioadă de timp, când frica și anxietatea sunt lăsate să se acumuleze. Această conștientizare a reacției de luptă, de fuga, sau „inghet”, îi ajută să aleagă calmul. Ei practică tehnici ™ HypnoBirthing în clasă, concepute pentru a-i ajuta să vadă relația dintre frică și posibilitatea de a simti durere. Aceste exerciții devin deprinderi de viață care, de asemenea, pun bazele abilităților lor de părinți. Înarmați cu aceste cunoștințe, pașii pe care i-au învațat, tehnicile de calmare, îi ajută să creeze endorfine pentru a evita efectul hormonilor negativi care le conduc corpurile la constricție, inchidere, mai degrabă, decât deschidere.

Cursul de cinci săptămâni include pe langa cele 5 întâlniri a cate 2h30m, manualul HypnoBirthing ™, relaxari audio, și tot ce trebuie să știți pentru a restabili legătura cu instinctele voastre de nastere și de a crea o experienta de nastere uimitoare.

https://hypnobirthinginternational.ro/hypnobirthing-international/despre-metoda-originala/

https://hypnobirthinginternational.ro/hypnobirthing-international/tehnicile-si-beneficiile-hypnobirthing/

https://hypnobirthinginternational.ro/hypnobirthing-international/cursul-hypnobirthing/