Hypnobirthing Testimonials

Testimoniale dupa nastere:

„Andreea, am reusit! Am nascut-o pe Maria exact asa cum ne-am dorit. Sotul meu a fost langa mine desi la inceput nu era sigur ca va dori sa participe. Acum nu ne-am putea inchipui sa nu fi fost impreuna la nasterea fiicei noastre, sa ii fi fost alaturi de la prima respiratie. Tu ne-ai ajutat sa invingem teama de necunoscut si sa fim o familie inca din sarcina, sa ne primim impreuna copilasul. Iti multumim din suflet pentru totdeauna!”

– Cristina, Bucuresti 2017 –

„Andreea, nu stii cat de mult ne-ai ajutat! Inca o alaptez pe Amelie asa cum tu mi-ai aratat prima data. Cand ai venit la noi nu stiam ca viata mea va deveni mai simpla. Acum pot spune ca a intrat un inger pe usa mea. Multumesc este putin pentru ceea ce ai facut pentru mine in acele momente cand ma dureau sanii, toata familia voia sa ma ajute dar mai mult ma incurcau, plangeam si eu si bebe. Tu, cu rabdarea si calmul tau dar si cunostintele tale solide, profesionalismul dar si blandetea ta, ne-ai adusi pe drumul cel bun. Zic tuturor ca eu alaptez datorita unui inger!”

– Irina, Bucuresti 2018 –

„Am ajuns la spital cu dilatatie 7cm si am ramas uimita deoarece nu simtisem nicio durere. A fost un travaliu cu senzatii usor de suportat cu ajutorul respiratiei si relaxarii. De la momentul internarii am nascut in 2 ore, iar cu totul a durat 10 ore. Cel mai frumos cadou pe care mi l-am putut face: cursul Hypnobirthing. Iti multumesc si iti urez succes, sa ajuti cat mai multe mame sa nasca cel putin la fel de frumos ca mine!”

– Camelia, Arad 2018 –

„Andreea, in travaliul cel mai mult mi-a placut ca m-am simtit in completa siguranta alaturi de tine. Stiu ca si la urmatorul copil te voi dori alaturi de mine, si asta imi da si mai multa incredere deja.”

– Anca, Bucuresti 2017 –

„Totul a fost exact cum ne-ai spus, de la contractii pana la post-partum. Am urmat planul si invataturile de la curs si am iesit din primele saptamani cu bebe doar cu o noapte nedormita, dar mai mult pentru ca am stat noi admirand minunea pe care o creasem. Cea mai buna investitie: educatia!”

– Ioana, Bucuresti 2016 –

 

Read all about it and book a spot now!