Prieteni

Nasterea implica pregatire minte-corp. Pentru pregatirea corpului in timpul sarcinii, Active Center, centrul condus de Vania Limban (moasa independenta, cu o experienta de peste douazeci de ani in domeniu si un om special) pune la dispozitia gravidutelor, proaspetelor mamici, bebelusilor si femeilor de toate varstele, programe deosebite de gimnastica, inot, masaj.

Dintre programele recomandate pentru gravidute si mamici gasiti:

Perineum Gym Gravide

Pelvick Rock si Gravilates

Active Gym cu Daniela Draghici

Gimnastica acvativa bebelusi

Mama & Bebe Dance

Aflati mai multe direct de pe site-ul Active Center.

Lion Mentor Association este o organizație neguvernamentală care militează, prin documentarele proprii, dezbateri publice și blogging, pentru respectarea drepturilor omului – la libertate, la exprimare, la informare corectă, la opțiune, la educație și la demnitate. Lion Mentor Association militează pentru informare corectă, echilibrată și independentă, din surse fără conflicte de interes. Pentru moment, misiunea noastră este să schimbăm paradigma nașterii în Romania, încadrând România pe harta cerințelor OMS în ceea ce privește nașterea naturală și alăptarea, două procese fiziologice de care ne-am îndepărtat foarte mult!

Aflati mai multe direct de pe site-ul Lion Mentor.

Bijuterii hand made, facute cu pasiune si energie creatoare. Gasesc mereu ceva frumos care ma inspira pe site-ul Beatrix Color.

LogoEvachic

Evachic.ro – magazin online cu haine pentru gravide.

Aici găsiţi universul frumuseţii şi confortului pentru femeile gravide sau proaspetele mămici, ce vor să arate şi să simtă fabulos în această perioadă specială din viaţă. Vă prezentăm rochii, bluze, cămăşi, pantaloni, geci şi paltoane cu croieli actuale, feminine, comode potrivite pentru a fi purtate zi de zi, la petreceri sau la birou.